Ruime overwinning voor Weerdinge

WEERDINGE ? Via een 4-1 ruststand behaalde Weerdinge een 6-2 overwinning op KSC. Weerdinge kwam al vrij snel op een 2-0 voorsprong via treffers van Michel van Brink en Koop Rademaker. In de 12e minuut was het Michel van Brink die het doel vond en hij zijn ploeg op een 1-0 voorsprong zette. KSC had geen tijd om het goed te beseffen want direct daarna was het Koop Rademaker die het doel wist te vinden. 2-0.
In de 25e minuut scoorde Jeffry Cremers de 3-0 en vijf minuten later KSC via Ruben Schut op 3-1 te komen. Net toen KSC iets probeerde terug te doen, was het weer Cremers die de ruststand op 4-1 zette. KSC zag direkt na de hervatting Jurgen Huizing een goed schot van afstand nemen maar Weerdinge-doelman Sloksoede stond op zijn plaats. Het was eigenlijk Weerdinge wat de klok sloeg en in de 75e minuut werd het dan ook 5-1 door Erwin Kruit. In de 40e minuut bepaalde Dennie Pol met een treffer de eindstand op 6-1.