SC Angelslo geeft het weg

ONSTWEDDE - Afgelopen zaterdag stond voor SC Angelslo opnieuw een uitwedstrijd op het programma. De mannen van trainer Johan Hollen moesten het opnemen tegen Onstwedderboys. Ook dit was weer een belangrijke wedstrijd voor de ploeg uit Emmen, maar het verloor kansloos met 6-0. Het eerste kwartier leek er niets aan de hand voor Angelslo: het spel golfde wat op en neer maar echte mogelijkheden waren er niet.

Toen begon het Sinterklaasfeestje voor Onstwedde: de scherpte was er af bij Angelslo en in de 16e minuut stond dan ook de 1-0 op het scorebord. Angelslo bleef klungelen en dankzij slecht dekken en ballen inleveren voor de voeten van de Onstwedders konden nog voor rust de 2-0, 3-0 en 4-0 simpel binnengetikt worden. De wedstrijd was toen al gelopen, maar Angelslo was niet van plan om zich in de 2e helft af te laten slachten.

Toch lukte het de mannen uit Emmen ook in die 2e helft niet om ook maar iets te forceren en moesten zij, wederom door  persoonlijke fouten, ook nog de 5-0 en 6-0 incasseren. Een geflatteerde uitslag; Onstwedde had verdiend gewonnen, maar met zoveel cadeautjes maak je het iedere tegenstander wel erg makkelijk, aldus de technische staf.