Sc Angelslo opnieuw met lege handen

ALTEVEER/KERKENVELD - Zaterdag 28 november reisde Angelslo af naar opnieuw een uitwedstrijd en wel naar Alteveer/Kerkenveld tegen VVAK. Vol vertrouwen begon Angelslo aan deze wedstrijd en vanaf het begin bleef de ploeg uit Emmen voetballen en VVAK ver terugdringen op eigen helft. Echter, veel mogelijkheden wist Angelslo niet te cre?ren. Het was pas in de 28e minuut dat Angelslo een goede mogelijkheid kreeg: Marcel Akgun kwam iets te ver naast het doel uit en lepelde de bal maar net over. Angelslo bleef druk zetten op de helft van VVAK, maar kansen waren er niet. Zo werd de rust ingegaan met 0-0.
Na de thee veel van hetzelfde en in de 49e minuut kwam VVAK op een 1-0 voorsprong. Een aanval over de rechterkant werd in één keer voorgegeven en de VVAK-spits kon in een buitenspelsituatie binnenschieten. De scheidsrechter, die zijn assistent aan Angelslozijde negeerde, keurde het doelpunt goed. Later zei hij echter dat scheidsrechters ook fouten maken.

Deze fout zou later een cruciale blijken. Angelslo pakte na deze teleurstelling de draad weer goed op en met een storm van aanvallen probeerden zij de aansluittreffer te forceren; helaas zonder veel geluk. Met ballen op de lat of voor open doel net naast geschoten ging de tijd dringen. Toen kon Angelslo na een goede aanval Timon Rozeveld wegsturen. Deze gaf een pass op de achter hem inkomende Mo Suleiman, die goed binnenschoot.

Nu reageerde de scheidsrechter wel op zijn assistent en werd deze goal, zoals later bleek, onterecht afgekeurd. In de slotfase kwamen er nog enkele goede mogelijkheden voor Angelslo, maar gescoord werd er niet meer. De Emmenaren stonden in een uitwedstrijd opnieuw met lege handen.