SC Angelslo verliest van Fit Boys

EMMEN - Afgelopen zaterdagmiddag speelde SC Angelslo thuis tegen Fit Boys en via een 2-1 ruststandverloren de Emmenaren met 3-2. Beide ploegen begonnen wat aftastend aan de wedstrijd en het spel golfde wat op en neer. Pas in de 22e minuut ontstond voor Fit Boys de eerste mogelijkheid, die gelijk benut werd: Alfons Pot ging goed door op de achterlijn en schoot deze moeilijke bal mooi binnen. Lang mocht de ploeg uit Beilen niet genieten van deze voorsprong, want in de 26e minuut stond de 1-1 al op het scorebord. Een goed uitgevoerde aanval over een paar schijven bracht Erdic Akis in balbezit. Hij speelde zichzelf vrij en schoot goed binnen.

Angelslo hield in deze fase van de wedstrijd het beste spel en wist zo in de 38e minuut de 2-1 voorsprong te creëren. Timon Rozeveld, sneller dan wie ook, snelde door de verdediging van Fit Boys en tikte binnen. De 2-1 was op dat moment de dikverdiende ruststand.

Na de thee was het de beurt aan Fit Boys, op wier snelle spelhervatting Angelslo geen grip kreeg. Met een goede crosspass werd Ruud Seubring in stelling gebracht, die eenvoudig binnenschoot: 2-2. Angelslo moest toen aanzetten, maar in de 69e minuut kwamen de Fit Boys wederom op voorsprong: een vrije bal die lang onderweg was vanaf de rechterkant werd verkeerd ingeschat aan Angelslozijde en weer was het Alfons Pot die de bal in het 5 meter-gebied simpel kon inkoppen en zo de 2-3 kon aantekenen.

Angelslo bleef in de slotminuten nog proberen de gelijkmaker te forceren en had daar, met wat goede mogelijkheden en een schot op de paal, zeker nog kans op. Maar zoals zo vaak in deze competitie moest SC Angelslo met een nipte nederlaag genoegen nemen, waar een gelijkspel zeker verdiend was geweest.(zie ook fotoboek)