SC Erica en SVBO in evenwicht

ERICA ? In de zondag 1e klasse F stond ook de derby Sc Erica ? SVBO op het programma. Twee ploegen die in de laatste competities steeds om de bovenste plaatsen mee kon doen. Dit seizoen is dat niet echt het geval, want beide ploegen staan nu maar net boven de degradatiestreep en zullen nog keihard moeten werken voor klassebehoud. Op sportpark de Veenkampen was Sc Erica de betere ploeg. Het nam na een kwartier spelen wel al een voorsprong via een treffer van Robert Toernbosch na goed voorbereidend werk van Rob Doornbos, maar verzuimde dat in meer treffers uit te drukken. Torenbosch en Kelvin Jager lieten goede mogelijkheden onbenut. In de tweede helft wist SVBO meer initiatief te nemen dat enkele minuten voor het einde werd beloond met de gelijkmaker door Rean Bolk. Eindstand derhalve 1-1.