Sc Erica wint bekerduel tegen Emmen

ERICA ? Via een 3-2 overwinning op Emmen heeft Sc Erica zich geplaatst voor de derde ronde van de KNVB districtsbeker. Het in het blauw spelende Emmen kwam al in de 10e minuut op voorsprong via een treffer van Rob Herbers na goed voorbereidend werk van Ingmar Reins. 0-1. De reactie op deze treffer was voor Sc Erica twee minuten later eentje om u tegen te zeggen. Eerst was het Robert Torenbosch die de bal uit een vrije trap buiten bereik van Emmen doelman Ronald Falke precies in de bovenhoek plaatste. 1-1.

Even later viel een afvallende bal precies voor de voeten van Toernbosch die op zijn beurt de voor een leeg doel staande Roy Jagt bediende. 2-1. Emmen deed er daarna alles aan om de stand een ander aanzicht te geven, maar zag Sc Erica in de 72e minuut de wedstrijd op slot zetten via een strafschop.

Jeroen Smit van Emmen duwde Roy Jagt omver en de toegekende strafschop werd benut door Ron Beukers. 3-1. Ondanks het overtal kwam Sc Erica daarna niet meer tot scoren.

Het slotakkoord was uiteindelijk in de laatste minuut voor Ingmar Reins die de eindstand op 3-2 bepaalde.