Sc. Roswinkel ? EEC 7 ? 0

ROSWINKEL - De in het voren gespeelde wedstrijd tussen Sportclub Roswinkel en EEC werd een gemakkelijke prooi voor de thuisclub. Met maar liefst 7 ? 0 werd de tegenstander uit Ees afgedroogd. Het werd een gemakkelijke middag voor de mannen van Andries Bremer. Het laagstaande EEC slaagde er geen moment in om gevaarlijk te worden. Vanaf de aftrap domineerde de gastheren het spel en namen binnen negen minuten een 2?0 voorsprong. Al in de derde minuut profiteerde spits Raymond de Vries van een foutieve terugspeelbal en de 1?0 was een feit.
 In de achtste minuut was het wederom De Vries  die een mooie aanval over rechts doeltreffend afrondde. Nadat Johan Berens nog een keer de paal had geraakt kon een volgende treffer toch niet uitblijven. Het was middenvelder Henry Welling die de 3 – 0 aantekende waarna Johan Berens de ruststand op 4–0 bepaalde. Ook in de tweede helft ging de thuisploeg weer voortvarend van start wat bijna vanaf de aftrap leidde tot een soloactie van topscorer Raymond de Vries die de hele achterhoede van Ees zijn hielen liet zien en het was 5–0.

Onder leiding van een zeer rustig leidende scheidsrechter Ellen uit Assen, die trouwens een hele makkelijke middag had, liet Roswinkel hierna de teugels wat vieren en omdat de tegenstander totaal onmachtig was om een vuist te maken, zakte het spelniveau naar een bedenkelijk peil. Af en toe kreeg Raymond de Vries het nog een keer op zijn heupen en na één van zijn vele acties stelde hij wederom Henry Welling in de gelegenheid om de 6–0 aan te laten tekenen, waarna hij hoogstpersoonlijk de eindstand van 7 – 0 op het scorebord liet zetten.