Schoolvoetbal en meidenavond bij voetbalvereniging Sleen

SLEEN - Sinds de invoering van het nieuwe beleidsplan is er veel veranderd binnen de jeugdafdeling van de voetbalvereniging Sleen. ?Op dit moment zetten we de puntjes op de i?, aldus Aiko Streunding co?rdinator van de E- en de F-teams. ?In de afgelopen twee jaar is door scholing en inzet van gediplomeerde trainers de kwaliteit op het veld al flink vooruit gegaan. We hebben zelfs twee teams die in de hoofdklasse uitkomen. Dat is overigens niet het belangrijkste, want we streven naar een evenwichtige opbouw van de jeugdafdeling, waarbij het Sinterklaastoernooi even belangrijk is als het competitie-niveau van de standaardteams.?


Schoolvoetbal
We hebben de plaatselijke scholen op 8 april uitgenodigd om met de groepen 3 tot en met 8 op onze accommodatie te komen voetballen. Daarmee willen we de scholen helpen in de voorbereiding voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Coevorden dat daar een week later op volgt.

Alle scholen hebben aan onze oproep gehoor gegeven, waardoor we maar liefst 285 kinderen op onze accommodatie mogen ontvangen. Dat is best spannend, maar we zullen met een ruime groep trainers klaar staan om er een leuke voetbalclinic van te maken! We willen deze leeftijdsgroep graag aan onze vereniging binden. Tot nu lukt dat heel goed, we hebben zelfs een dolenthousiast H-team met kinderen van 5 en 6 jaar. Die laten we spelenderwijs met voetbal kennis maken en zodra ze er rijp voor zijn mogen ze doorstromen naar de F-jes.”

Meidenavond
 “We werken er ook hard aan om meer meiden warm te maken voor voetbal”, vervolgt Aiko Streunding. “Op dit moment hebben we een hele gezellige groep meiden, maar we willen graag groeien om de continuïteit te verbeteren.
Op vrijdagavond 9 april mogen alle meiden van 11 jaar en ouder meedoen aan onze meidenavond. Dat zal een actieve en gezellige avond worden, waarbij we alles uit de kast halen om er een succes van te maken. KNVB regiocoach Christiaan Klinkhamer zal een demonstratie training geven”.

Actie
“Het enthousiasme van de schoolkinderen en de meiden willen we graag belonen met een passende actie. Iedereen mag 3 keer gratis meetrainen op de woensdagen 14, 21 en 28 april en uiteindelijk hopen we er als vereniging voor het komende seizoen een aantal nieuwe leden aan over te houden.” (foto Guido Hansman)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda