Schoonebeek pakt punt in slotfase

DE WIJK - In de zondag 4e klasse C eindigde dewedstrijd Wacker - Schoonebeek iin een 2-2 gelijkspel. Wacker dicteerde de 1e helft en de strijd speelde zich grotendeels af op de helft van Schoonebeek. Reden was de enigszins timide speelwijze van Schoonebeek. Knullig was ook de totstandkoming van de tegendoelpunten; ongehinderd en bijna uit stand krulde van Zanten de 1-0 in de rechterkruising en vanaf de achterlijn mocht Wacker nogmaals een klutssituatie afronden en frommelde van Zutphen 2-0 binnen.

Het buitenspel argument van grensrechter Fokke Tienstra werd helaas niet gehonoreerd door de goedleidende scheidsrechter Slag. Donkere wolken (met regen) pakten zich letterlijk samen boven Schoonebeek maar in de slotfase toch nog 2 lichtstraaltjes, de treffer van Jesper Swieters na goed doorzetten en de gelijkmaker van Niek Rolink via een Wackerverdediger. Eindstand: 2-2.

Het scoreverloop:

58 min:  1 – 0  René van Zanten

77 min:  2 – 0  Rob van Zutphen

88 min:  2 – 1  Jesper Swieters

91 min:  2 – 2  Niek Rolink