Sportclub Roswinkel naar winst in Ees.

EES - Met een sterk verzwakt team begon Roswinkel aan de klus tegen EEC maar won met wel 2-0. Maar liefst vijf basisspelers ontbraken doch dit weerhield de mannen van Andries Bremer er niet van om vanaf de aftrap direct richting doel van de tegenstander te gaan. Dit resulteerde al in de twaalfde minuut tot een mooie succesvolle aanval. Laatste man Ferdinand Prins stuurde met een slijtende pass Stefan Goosevoort de diepte in en na een perfecte aanname zette deze speler in ??n vloeiende beweging Johan Berens vrij voor de keeper en de 0?1 was een feit. Roswinkel bleef de bovenliggende partij en hield de druk op de tegenstander.

Er ontstonden meerdere kansen doch het duurde nog zeker twintig minuten totdat Stefan Arends een vrije trap op het hoofd van Henny de Vries deed neerkomen die vervolgens de lat teisterde. De rebound werd door voorstopper Ton Hoiting vervolgens eenvoudig in het doel gewerkt. 0–2. Nadat scheidsrechter Meering uit Oude Pekela de tweede helft in gang had gezet namen de gasten wat gas terug en controleerden het middenveld waardoor Ees weinig tot geen kansen kregen.

Keeper Heller van Roswinkel had dan ook een rustige middag. De gasten hadden  de score nog makkelijk wat verder op kunnen voeren als Berens, de Vries en Goosevoort het vizier wat nauwkeuriger hadden afgesteld.  Invaller Jan Roelof Sanders knalde nog een keer onderkant lat maar in de stand kwam geen verandering meer.