SVBO pakt drie punten in Coevorden

COEVORDEN ? In de zondag 1e klasse F won SVBO met 3-0 van Germanicus en nam daarmee een mooie revanche voor de eerdere 1-0 nederlaag in Barger Oosterveld. In de eerste helft waren de beide teams goed aan elkaar gewaagd zonder tot echte grote daden te komen. In de 19e minuut zette Erwin Moddejongen met een prima pas Marco Verhoef in stelling, zijn schot werd door Lennon Ebeltjes, de SVBO doelman, tot corner verwerkt. Pal voor rust een kans voor Tim Flokstra van SVBO, maar zijn schot van dichtbij werd door keeper Schimmelpenning gered.
Na rust was SVBO beter en Germanicus werd overtroefd. In de 56e minuut scoorde Mark Heijnen van SVBO met een omhaal de 0-1. SVBO speelde daarna via de counter de verdediging van Germanicus totaal zoek. Het resulteerde uiteindelijk in nog twee treffers. Rean Bolk in de 81e en Mark Heijnen de 83e minuut zorgden voor een mooie maar verdiende 3-0 overwinning van SVBO.