SVBO zat blijft koploper

Barger Oosterveld, Nieuw Balinge begint sterker aan de wedstrijd en krijgt ook de eerste goede mogelijkheid. Kroezen komt vrij voor het doel, maar schiet naast. Na tien minuten kantelt het wedstrijdbeeld, SVBO neemt de overhand en krijgt kansen. Mazenier speelt Veringa aan, deze kapt twee man uit en puntert de bal, ? la ronaldinho, knap in de rechterhoek 1-0. Even later is het weer Mazenier die na een knappe actie Scholte Albers bereikt, deze schiet op de keeper, vervolgens is het alsnog Mazenier die de rebound binnenwerkt 2-0.
Na de thee krijgt Nieuw Balinge een kans. Kroezen stuurt Mol alleen op de keeper af, maar faalt in de afwerking.
Vervolgens is het Mazenier die drie man omzeilt aan de zijlijn, voorgeeft, waarna Scholte Albers binnen schiet 3-0. De mooiste aanval van de wedstrijd resulteert niet in een doelpunt. Scholte Albers stuurt Mazenier met een bekeken hakballetje alleen op de keeper af, deze schiet echter op de paal. Vervolgen sis het Scholte Albers die uit de rebound ook op de paal schiet.

Even later is het wel raak,  Jeurissen stuurt mazenier weg, deze lobt de bal naar Scholte Albers, die vrij  aaneemt en binnen schiet 4-0. Kort hierop stuurt Jeurissen Scholte Albers weg, die de keeper uitspeelt en de bal binnenwerkt 5-0. De uitslag had hoger kunnen zijn, gezien Scholte Albers en Mazenier niet altijd even zuinig omsprongen met de kansen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda