SVBO zat ook in derby tegen NWVV de sterkste

BARGER OOSTERVELD ? SVBO zat wist afgelopen zaterdag de vooruitgespelde competitiewedstrijd tegen NWVV uit Nieuw Weerdinge met 3-2 te winnen. De koploper in de zaterdag 6e klasse E kwam halverwege de eerste helft op een 0-1 achterstand. Een vrije bal van NWVV werd verkeerd beoordeeld door verdediging en doelman en daardoor tussen alles en iedereen in het doel dwarrelde. 0-1. Ondanks dat SVBO wel de beter voetballende ploeg was wist het voor rust niet meer te scoren.
Met deze 0-1 achterstand hadden de mannen uit Barger Oosterveld tijdens de rust maar één opdracht meegekregen en dat was scoren. Dat gebeurde ook binnen enkele minuten stond het 1-1 door Thijs Scholte Albers. Tien minuten later was het opnieuw Scholte Albers die scoorde en zijn ploeg op een 2-1 voorsprong zette.

SVBO dacht dat het varkentje gewassen was, maar NWVV kwam toch nog weer terug tot 2-2 via een afstandsschot. 2-2. Ondanks dat het voetbal niet best was bij SVBO wist het in de 75e minuut toch nog de wedstrijd naar zich toe te trekken. En ook deze treffer werd gescoord door Thijs Scholt Albers die deze middag van onschatbare waarde was voor SVBO. Eindstand 3-2.