SVV?04 afgetroefd door Zwartemeerse Boys

SCHOONEBEEK - Zwartemeerse Boys behaalde zondag een terechte 2-0 overwinning op een mat SVV ?04. Uit vier wedstrijden haalden de Schoonebekers de volle buit 12 punten, maar tegen de boys uit Zwartemeer was dit niet te zien. Trainer Wilbert Arends zag net voor de wedstrijd Marco van de Veen afhaken terwijl in de wedstrijd van vorige week tegen KSC, Frank Schoemakers uit de wedstrijd geschopt werd. Dit betekende dat op het middenveld diverse aanpassingen aangebracht moesten worden dat helaas voor SVV?04 niet goed uitpakte.
Zwartemeerse Boys ging vanaf de eerste minuut met veel passie de wedstrijd in, wat resulteerde in een paar kansjes voor het doel van SVV´04. maar echt gevaarlijk was het niet. SVV´04 zette hier ook weinig tegen over alhoewel Ruud Klingenberg in de 20e minuut een geweldige kans kree. Doelman Leon Klönne kreeg de bal tegen zijn arm aangeschoten en wist zo zijn team voor een achterstand te redden.

Na de thee probeerde SVV´04 het wel maar er lag een bepaalde matheid over de ploeg die onherkenbaar was voor de supporters. SVV´04 staat normaal voor veel in zet met snelle aanvallen,deze middag was er helaas weinig van terug te zien. Zwartemeerse Boys kwam in 56e minuut op voorsprong door een doelpunt van Gert Hogenbrink,en dit was geheel terecht want de boys waren vanmiddag gewoon beter dan de mannen van trainer Wilbert Arends.

SVV´04 kreeg nog wel enkele kansje om langszij te komen maar het bekende “vuur” onbrak deze middag.In de 72e minuut werd het voor SVV´04 nog erger want  het was de geslepen Danny Rocks die even liet zien dat hij nog steeds wel voetballen kan. Hij passeerde een paar SVV´04 spelers en schoot de bal uitstekend in de lange hoek. 0-2.  Een domper voor SVV´04 maar alle eer gaat naar de gasten van vanmiddag die een mat SVV´04 aftroefde op inzet.

SVV´04: Dennis Bos, Hielke Jan Meppelink( 80 Marco van der Veen) Gerwin Wesselink, Joost Hindriks, Kjeld Spithoven(60. Ron Holscher) Dennis Schmeier, Harmen Stuiver, Ruud Klingenberg, Frank Klaassen, Stephan Bos (45.Willem Doevendans) Dennis Gommer. Man van de wedstrijd; Frank Klaassen