SVV?04 ?Bargeres in evenwicht

SCHOONEBEEK - In een wedstrijd wat meer spannend dan goed was verdeelden SVV?04 en Bargeres broederlijk de punten. Koploper Bargeres kon deze middag net als SVV?04 geen ?vuist? maken,trainer Fokke de Jonge was vocaal nogal aanwezig maar kon niet verhinderen dat SVV?04 meer in balbezit was.De kleine Bargeres spelers werden door de robuuste SVV?04 verdedigers simpel aan de kant gezet,helaas zag scheidsrechter de Vries hier vaak overtredingen in zodat het spel nogal eens ?dood?gefloten werd.

In de eerste minuten was het door een rollertje van Ruud Klingenberg dat per ongeluk door Dennis Schmeier van richting werd veranderd en buiten het bereik van keeper Erwin Post net naast hobbelde.Even later kwam SVV’04 goed weg na een onoverzichtelijke situatie voor het doel van Dennis Bos via het bekende “hotse knotse voetbal” kon de bal met een ferme trap tot opluchting van de vele SVV’04 supporters geruimd worden.

Na gelang de wedstrijd vorderde kwam SVV’04 iets beter in de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden.Zo was het na en afgeslagen corner dat de snelle Harmen Stuiver de diepte werd ingestuurd zijn zoevende schot ging net over. En net voor rust kreeg Bargeres nog een vrije schop maar dit werd een prooi voor de goed keepende Dennis Bos.

In de rust paste trainer Wilbert Arends van SVV’04 twee wissels toe,helaas leidde dit ook niet naar het gewenste succes,het grootste gevaar na rust voor Bargeres  was dat een eigen verdediger zijn  doelman testte de bal raakte helaas voor SVV’04 de  deklat.Verder gebeurde er bar weinig het publiek zag twee hard werkende ploegen met SVV’04 als de ploeg met het meeste balbezit,helaas win je hierdoor de wedstrijd niet zodat de ietwat tegenvallende topper in 4C onbeslist bleef.

SVV’04;Dennis Bos;Hielkejan Meppelink(45,Marco v/d Veen)Dennis Schmeier;Gerwin Wesselink;Dennis Gommer;Michel Kerkdijk:Frank Schoemakers;Harmen Stuiver;Ruud Klingenberg(70.Dennis Blaauwgeers)Frank Klaassen;Kjeld Spithoven(45,Ron Hölscher). Man van de wedstrijd; Dennis Bos.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda