SVV?04 blijft op koers

SCHOONEBEEK; SVV?04 pakte wederom belangrijke punten in een niet al te beste wedstrijd tegen een tegenvallend Wacker. De eerste minuten waren voor SVV?04 uit een corner rolde de bal voor de voeten van Harmen Stuiver helaas wist hij hier zich geen raad mee.SVV?04 speelde in deze beginfase de bal veel terug op doelman Dennis Bos,omdat de creativiteit aan de Schoonebeeker kant ontbrak en door het goede dekken van de Wacker-spelers die SVV?04 geen kans gaf om goed in het spel te komen.

Wacker deelde af en toe wat spelde prikjes uit maar kon geen vuist maken tegen de minst gepasseerde verdediging van de vierde klasse maar speelde wel met de wil om te winnen wat nogal vaak “beloond”werd met een gele kaart van scheidsrechter v/d Veen uit Sleen. In de dertigste minuut was het raak voor SVV’04 uit het niets gaf Ruud Klingenberg een prima pass op Dennis Schmeier deze kon met de bal aan de voet richting het doel lopen en passeerde keeper Machiel Morsink  1-0.

Na de thee een zelfde spelbeeld twee hardwerkende ploegen die voor de winst gingen,Wacker was echter geen schim van de ploeg die thuis weliswaar ook verloor van SVV’04(1-2)maar vandaag geen enkele kans kreeg om doelman Dennis Bos het echt moeilijk te maken.Dennis Schmeier poeierde in de 55e minuut de bal ineens uit de lucht net naast en zagen de SVV’04 supporters in de 60e minuut de Wacker-aanhang juichen voor een bal die niet in het doel maar in het zijnet belandde.

In de 72e minuut viel het doek voor de gasten want vanaf de linkerzijde speelde Dennis Gommer zich fraai vrij en met een bekeken schot in de verre hoek werd doelman Machiel Morsink voor de tweede maal gepasseerd 2-0. Het enige wapenfeit wat Wacker in de tweede helft liet zien was een geblokt schot van een SVV’er waardoor doelman Dennis Bos zich even moest strekken maar daar bleef het dan ook bij. Wederom een overwinning van de “Zebra’s” die slechts 6 doelpunten tegen hebben in 12 wedstrijden en evenals koploper Bargeres  27 ballen tegen het net wisten te werken.

SVV’04; Dennis Bos,Hielke Jan Meppelink,Dennis Schmeier,Gerwin Wesselink,Dennis Gommer,Michel Kerkdijk,Frank Schoenmakers,Harmen Stuiver(62.Stephan Bos)Ruud Klingenberg(55.Joost Hindriks)Frank Klaassen,Ron Hölscher
Man van de wedstrijd; Frank Schoenmakers.