SVV?04 drie punten los.

SCHOONEBEEK - Het was niet best tegen degradatiekandidaat nummer ??n KSC maar de drie punten die SVV?04 over hield in dit matige duel telden dubbel omdat mede titelkandidaat Bargeres met 0-2 ten onder ging tegen Wacker. De nummer ??n tegen de nummer laatst was een saaie vertoning ondanks het goed bespeelbare veld. SVV?04 kon vanmiddag niet beschikken over het centrale verdedigingsduo Gerwin Wesselink (geschorst) en Hielke-Jan Meppelink (geblesseerd) zodat trainer Wilbert Arends noodgedwongen een paar omzettingen moest uitvoeren.

In de beginfase overliep SVV’04 de tegenstander,al in de tweede minuut spatte een vrije bal van Dennis Gommer op de lat uiteen. De rebound was voor Harmen Stuiver maar die stuitte op keeper Edwin Haandrikman. Even later was het wederom Herman Stuiver die als  voorzet bedoeld schot net naast het doel zag verdwijnen. Hierna moest hij zich  laten vervangen wegens een liesblessure door Anne de Jonge. Deze net koud in het veld gaf de bal mee aan Frank Schoemakers die de bal tegen de touwen drukte na zwak keeperswerk. 1-0.

Het spel was aan beide zijden niet best. Het waren twee hardwerkende ploegen de ééne voetbalde voor lijfsbehoud terwijl de andere volop meestrijd voor het kampioenschap. Echter de neutrale toeschouwer zou niet kunnen zeggen wie er voor het kampioenschap voetbalde. KSC schoot in de 41e minuut voor de eerste maal op het doel van SVV’04 door Sander Heuker. De bal verdween echter hoog over de ballenvanger.

Na de thee probeerde KSC het wel maar heeft gewoon te weinig kwaliteit om het een tegenstander lastig te maken, alhoewel Sander Heuker nog wel tegen de paal kopte. SVV’04 voetbalde ver onder de maat, maar kwam wel op een verdiende 2-0 voorsprong. Frank Schoemakers liet nadat hij en aanslag van Jurgun Huizing overleefde een prachtige voorzet los. Anne de Jonge kopte uit een moeilijke hoek de bal tegen de touwen. KSC zat er conditioneel helemaal doorheen en probeerde met diverse overtredingen SVV’04 uit haar spel te halen.

Het resulteerde in een rode kaart voor Jeroen Neuhaus, nadat Anne de Jonge een vlammend schot los liet op het KSC doel maar keeper Edwin Haandrikman sloeg de bal op een magistrale manier onder de deklat weg. Het laatste wapen feit was dat Dennis Gommer die voor de tweede keer de bal uit een vrije schop op de lat wist te plaatsen. Deze teleurstellende wedstrijd  kreeg toch een positief einde. Doordat mede tittelkandidaat Bargeres verloor komt SVV’04 nu alleen op kop van de vierde klasse C.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda