SVV?04 loopt averij op in Weerdinge

WEERDINGE - SVV?04 kreeg zondagmiddag de mogelijkheid om alleen aan kop te komen van de zondag vierde klasse C, (de wedstrijd van Bargeres was afgelast) maar moest in een wedstrijd die tot het gaatje ging met een 1-1 eindstand de punten delen. Het eerste half uur was SVV?04 niet met voetbal bezig maar meer met scheidrechter de Vries uit Harkstede.

Nu de wedstrijd. Zonder de zieke Gerwin Wesselink begon SVV’04 te slap aan de wedstrijd en zag in de 23e minuut  Weerdinge op voorsprong komen,Frank Klaassen van SVV’04 werd er door Jeffrey Cremers uitgelopen, zijn voorzet belandde op het hoofd van Michel van Brink en dit betekende 1-0. Gelijk na de aftrap slalomde Denis Gommer door de defensie van de gastheren maar zag zijn actie stranden op keeper Alex Slok Soede. SVV’04 zette een tandje bij en drong Weerdinge ver terug op eigen helft.

Zo zag Ruud Klingenberg zijn schot net over gaan en schoot Dennis Gommer op de paal. In de 50e minuut behoedde de sterk keepende Dennis Bos van SVV’04 zijn ploeg voor een nog grotere achterstand bij een uitbraak van Weerdinge. Zijn verre uittrappen stichtten steeds gevaar in de achterhoede van Weerdinge, één van die uittrappen belandde bij Dennis Schmeier die twee spelers uitkapte en zijn schot op de vuisten van de keeper uiteen zag spatten. Even later konden de supporters van SVV’04 dan toch eindelijk juichen. Een goede voorzet van Dennis Gommer werd keurig met het hoofd door Harmen Stuiver binnen gekopt.1-1.

De meegereisde Schoonebeekers gingen er goed voor zitten want de winnende treffer hing in de lucht,een inzet van Dennis Schmeier werd door een speler van de lijn gehaald maar aan de andere kant was het ook billen knijpen eerst was het Marco van der Veen en even later Ron Holscher die de bal van de lijn haalde .Het beste deel bewaarden de gasten voor het einde Weerdinge kwam met het bekende “lange halen gauw thuis voetbal”behoorlijk in de problemen maar hadden geluk dat er vele kansen aan SVV’04 zijde niet werden afgemaakt,zodat er twee punten door SVV’04 werden verspeeld en Weerdinge dolblij was met een puntje.

SVV’04; Dennis Bos,Frank Klaassen,Hielke-jan Meppelink,Ron Holscher,Joost Hindriks(68.Marco van der Veen)Ruud Klingenberg,Dennis Gommer,Harmen Stuiver,Frank Schoemakers,Dennis Schmeier, Kjeld Spithoven(75.Dennis Blaauwgeers). Man van de wedstrijd was Dennis Bos.