SVV?04 maakt indruk in Steenwijk

STEENWIJK - Op sportpark ?de Koperberg? speelde SVV?04 als vanouds, agressief en loerend op de counter. Steenwijker Boys werd slachtoffer van een veel beter SVV?04 dat met 5-1 wist te winnen. Na de teleurstellende wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys (0-2 verlies) hadden de mannen van trainer Wilbert Arends nog iets goed te zetten. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Ibrahimpasic was er een strijdend SVV?04 te zien. In de eerste vijf minuten was het gelijk al raak. Een speler van Steenwijker Boys werkte de bal in eigen doel. (0-1)

De Boys uit Steenwijk werden van het kastje naar de muur gestuurd en hadden geluk dat een harde schuiver van  Harmen Stuiver rakelings naast ging. SVV’04 heerste op alle fronten, hield de tegenstander onder druk zodat deze totaal niet aan voetballen toekwam,h et combineerde na harte lust en zag goede mogelijkheden van Dennis Schmeier en Harmen Stuiver net naast of door de keeper gepakt worden.

In de 40e minuut was er eindelijk de 0-2. Ruud Klingenberg gaf goed voor en het was wederom Harmen Stuiver die de bal tegen de touwen schoot. Steenwijker Boys probeerde het wel, maar had geen schijn van kans tegen een goed en agressief  spelend SVV’04. Voor rust kreeg de thuisclub één kansje maar door goed uitkomen van keeper Dennis Bos ging dit ook de mist in. SVV’04 stelde voor rust de zege veilig, want na een afgeslagen aanval van de gastheren counterde het bliksem snel.

De gehele verdediging van de Boys was uitgespeeld zodat Dennis Schmeier  eindelijk kon scoren (0-3). Even later stond hij oog in oog met keeper Vincent Opstal maar deze kans wist hij niet te verzilveren. Na de thee probeerde Steenwijker Boys het wel maar dat was deze middag een onbegonnen werk omdat SVV’04 deze middag  gewoon te goed was. De 0-4 was de mooiste van de middag, Dennis Schmeier werd aangespeeld en met één simpele voetbeweging zette hij Dennis Gommer vrij voor het doel. Deze maakte geen fout(0-4).

Aan de andere kant kreeg Steenwijker Boys ook nog een goede mogelijkheid maar met een simpele stift verras je doelman Dennis Bos niet.Toch was er een doelpunt voor de gastheren te bewonderen uit een vrije schop kopte Omer Mert fraai in.(1-4) Het slot akkoord was echter voor SVV’04. Dennis Schmeier schoot geheel vrijstaand de bal tegen de touwen (1-5). SVV’04 gooide met deze overwinning de teleurstelling van de verloren wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys van zich af en de meegereisde supporters zagen weer een herkenbaar SVV’04 dat met veel inzet en passie speelde.

Opstelling SVV’04: Dennis Bos,Frank Klaassen, Hielke Jan Meppelink, Gerwin Wesselink, Joost Hindriks(70. Michel Kerkdijk), Dennis Gommer, Ruud Klingenberg(60.Marco v/d Veen), Harmen Stuiver, Frank Schoemakers(60.Martijn Kerkdijk), Dennis Schmeier, Kjeld Spithoven. Man van de wedstrijd: Dennis Gommer.