SVV'04 niet verder dan 0- tegen Ruinerwold

RUINERWOLD - Zoals in het programmaboekje werd aangekondigd, werd vandaag de topper uit 4C gespeeld. Voor de titel? mooiste sportpark van Drenthe? zijn echter wel andere sportparken die daar veel meer aanspraak op maken. In de eerste helft viel er en licht overwicht van SVV?04 te noteren, zo had Joost Hindriks geen geluk met twee vrije trappen in het eerste kwartier. Rond de 20e minuut viel het eerste wapenfeit van Ruinerwold te noteren, het schot verdween naast de goel van Dennis Bos.

In de 21e minuut een schot uit de 2e lijn door opnieuw Joost Hindriks, deze zwaaide ook af door de wind. Bij Ruinerwold liep het niet naar behoren, er werd in de 26e minuut al voor het eerst gewisseld.
Het bleef redelijk eenrichtingsverkeer van SVV’04, zonder dat Ruinerwold daar echt veel daden tegenover zette. Vrije trappen van achtereenvolgens Joost Hindriks en Dennis Gommer (2x) leverden niets op, behalve een gele kaart voor Ruinerwold.
Vlak voor rust komt Ruinerwold er gevaarlijk uit, Dennis Bos onderschat zijn eigen snelheid buiten de zestien, gelukkig wordt er goed meeverdedigd en loopt SVV’04 geen schade op. Op slag van rust aan dezelfde kant nog een schot voorlangs.

Na de rust komt Michel Kerkdijk, geblesseerd in de kleedkamer achtergebleven Gerwin Wesselink vervangen. Bij balbezit ontstond er nog meer voorwaartse druk, maar leverde ook meer mogelijkheden voor Ruinerwold op. Zo mikt Michel Kerkdijk een bal over op aangeven van Dennis Gommer en ook een schot uit de tweede lijn mist precisie.

Na opnieuw een wissel bij Ruinerwold komt SVV’04 er goed uit, Kjeld Spithoven geeft een prima voorzet die door Dennis Schmeier ineens op doel wordt geschoten, helaas recht op de keeper. In dezelfde minuut brengt Frank Schoemakers de bal voor doel, deze wordt door Dennis Schmeier net naast gekopt. Uit de daaropvolgende corner van Dennis Gommer kopt Harmen Stuiver ruim naast de tweede paal. De druk van SVV’04 wordt groter (met behoorlijk verzorgd voetbal) maar het leidt niet tot doelpunten.

In het laatste kwartier ruikt Ruinerwold dat er misschien wel iets te halen valt en wordt de druk op SVV’04 opgevoerd. Enige corners en een bal die door Frank Schoemakers van de lijn wordt gehaald. Met nog bijna tien minuten te gaan komt Stephan Bos in het veld voor Harmen Stuiver en komt er iets meer druk richting het doel van Ruinerwold. Twee uitvallen resulteren in twee hard overgeschoten ballen van Ruinerwold zijde.

Zo eindigt deze topper terecht onbeslist en was het publiek de grote winner. Beste man op het veld: scheidsrechter van der Werf. Man van de wedstrijd Frank klaassen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda