SVV ?04 wint in zeer matige wedstrijd

SCHOONEBEEK - In een onaantrekkelijke wedstrijd trekt SVV ?04 aan het langste eind. In de slotminuten komt SVV ?04 langs Steenwijkers Boys. Stephan Bos kroont zich tot matchwinner door te scoren. Met 1-0 behoud SVV?04 de koppositie. In de beginfase van de wedstrijd moeten beide teams even wennen aan het weer, de wind was een groten boos doender.. Hierdoor ontstaat een grote kans voor Dennis Schmeier, de rebound voor Dennis Gommer wordt ook geen doelpunt. Kansen van Harmen Stuiver, Dennis Gommer, Gerwin Wesselink en Dennis Schmeier kunnen het publiek van SVV ?04 niet bekoren. Steenwijker Boys cre?ert ??n gevaarlijke kans in de eerste helft.
In de tweede helft probeert SVV ’04 een doelpunt te forceren en staan constant te voetballen op de helft van Steenwijker Boys. Gevaarlijke counters van Steenwijker Boys zijn het resultaat. Rubben Pattiwaël en Aziz Munziga kunnen niet de bal tegen de touwen krijgen. Dennis Bos redt eenmaal en de volgende gaat naast. Dennis Schmeier stuit aan de andere kant namens SVV ’04 op de keeper. Dan volgt er een opstootje binnen de lijnen. Yazin Ozmen botviert zijn frustratie op Frank Klaassen en trapt daarna opzettelijk na op het lichaam van Frank Klaassen.

Spelers van beide partijen melden zich al snel. Yazin Ozmen vertrekt met rood, Michel Kerkdijk ziet geel. Frank Klaassen voetbalt nog even door en laat zich wisselen voor Stephan Bos. De overtal situatie voor SVV ’04 is van korte duur, Joost Hindriks moet het veld verlaten door een hamstringblessure. De wissels zijn op bij SVV ’04. De thuisploeg is opzichtig sterker in de tien tegen tien, en na een zoveelste vrije bal is het dan eindelijk raak. Dennis Gommer gooit de bal hoog naar de tweede paal, Stephan Bos zet zijn hoofd ertegen en kopt de bevrijdende 1-0 binnen. Snel daarna klinkt het eindsignaal.