Twedo onderuit tegen Zuidwolde

ZUIDWOLDE ? Twedo liep zondagmiddag in en tegen Zuidwolde tegen een 3-0 nederlaag op. De 3-0 zege leek overduidelijk, doch zo gemakkelijk kwam deze zege allesbehalve tot stand. In de 16e minuut scoorde Carlos Lopez Macedo de 1-0. Vier minuten later had Twedo pech nadat een inzet van de doellijn werd gehaald. In de 25e minuut van de wedstrijd leek Zuidwolde op 2-0 te komen, maar een strakke inzet van middenvelder Stefan Liezen werd door doelman Gatsonides in een reflex met de voet gepareerd. Ruststand 1-0.
TWEDO begon voortvarend aan de 2e helft en was nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Het gemis aan een goalgetter brak TWEDO behoorlijk op. Via een razendsnelle counter scoorde Carlos Lopes Macedo in de 52e minuut de 2-0. Het lukte TWEDO maar niet een verdiende treffer achter doelman Timmer te scoren. Vervolgens werd de wedstrijd steeds grimmiger en volgden er van weerszijden pittige overtredingen.

Na een pittige overtreding van verdediger Gerben Reinders ontplofte de wedstrijd volledig, waarna Scheidsrechter Mansouri zich genoodzaakt achtte om de wedstrijd in de 87e minuut tijdelijk te onderbreken. Na een korte afkoelingsperiode hervatte de heer Mansouri onder welgemeend applaus vervolgens alsnog de wedstrijd. In de slotminuut scoorde Zuidwolde nog wel de 3-0 en dat was gezien de hele wedstrijd misschien iets geflatteerd