Tweede nederlaag op rij voor DVC'59

NIEUW-DORDRECHT ? DVC?59 verloor voor de tweede keer op rij. Wacker uit De Wijk was met 0-2 te sterk. Op de overwinning viel niets af te dingen. Vooral voor rust waren de gasten beter. De eerste kans was nog wel voor DVC?59, Martin Doek schoot net naast, maar vervolgens was Wacker sterker. Remco Stadman zorgde met een prima afstandschot voor 0-1. Vervolgens kreeg Wacker een aantal kansen om de score uit te bouwen. DVC?59 doelman Richard Menzen stond echter goed te keepen. Zo hield hij Jurian Lier en Remco Stadman die alleen voor hem opdoken van scoren af. Geluk had Menzen toen een inzet van Remco Stadman op de paal belandde. Na rust kwam DVC?59 iets beter in de wedstrijd. Invaller Melvin Moes had de gelijkmaker op zijn schoen, maar zijn inzet kwam niet verder dan de paal. Vlak voor tijd bepaalde Remco Stadman de eindstand op 0-2.