Tweede team WKE wint periodetitel

EMMEN - De 1e periode in de Reserve Hoofdklasse is gewonnen door WKE 2. Van te voren zag het er niet naar uit dat die kans nog gepakt kon worden. WKE 2 moest aantreden tegen koploper Be Quick 1887 uit Groningen en enige concurrent SVBO had vooraf een punt meer dan WKE. Maar in een spannende en bij vlagen zeer goede wedstrijd wist WKE een 1-0 achterstand om te buigen in een verdiende 2-1 overwinning.
WKE 2 aangevuld met de van een blessure herstelde Dragan Sladovic, de aan een rentree werkende Bjorn Zwikker en good ''old'' Hendrik Oosting (huidige trainer Achilles '94), wist nog voor rust de gelijkmaker te scoren. Een snelle aanval werd afgerond door Frank Roethof. De 2e helft een veel sterker WKE.

Eerst werd nog een penalty gemist, maar toen kwam de schitterende actie van Bjorn Zwikker. Op aangeven van neef Rick Zwikker verraste hij de keeper van Be Quick vanaf zo'n 40 meter met een schitterende lob: 2-1.

De winst was voldoende voor WKE om periodekampioen te worden omdat SVBO verloor.