Valther boys pakt periodetitel.

VALTHE - Valther boys heeft met een 2?0 overwinning tegen Heiligerlee de eerste periodetitel in de 5e klasse F gewonnen. In een slechte wedstrijd voetbalde Valther boys meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander. Toch begon de wedstrijd niet verkeerd voor de Valthenaren, want reeds in de 12e minuut scoorde Gideon van Lottum van dichtbij de 1?0. Hierna ontspon zich een wedstrijd van matig niveau. Geheel in het teken van de wedstrijd was er in de eerste helft twee keer een oponthoud van ongeveer 5 minuten voor een blessure van de keeper van Heiligerlee.

Er gebeurde qua voetbal dus heel weinig. Uitgangspunt voor de 2e helft voor Valther boys was om te proberen om tot goed voetbal te komen en anders op resultaat de 3 punten binnen te halen. Dit laatste gelukte en het werd zelfs nog 2–0 in de 85e minuut. Na goed doorzetten bracht Yordy Vos de bal bij Tom Meijer, die vervolgens op snelheid doorging en alleen voor de keeper geen fout maakte en de bal zuiver in het doel schoot. Deze periodetitel is een succes van het collectief. Een jong team dat veel voor elkaar over  heeft en tot op heden boven verwachting presteert. Voor het eerst in de clubgeschiedenis van Valther Boys doet het team mee voor promotie naar de 4e klasse.