Verdiende 2-1 overwinning van SVBC op PJC

BARGER COMPASCUUM - PJC kwam tijdens het duel tegen SVBC goed uit de startblokken en na een kwartier spelen scoorde Dennis Boscher de 0-1. Na een half uur wist SVBC z?n eerste kans te cre?ren. Een schot van Leroy Vink ging net naast het doel van de Pjc keeper. SVBC kwam beter in de wedstrijd en kreeg goede mogelijkheden om de gelijkmaker te maken. Net voor het rustsignaal lukte het Berry Hummel de 1-1 te scoren.
SVBC zette Pjc na rust gelijk onder druk en dit resulteerde in de 50ste minuut  tot de 2-1 voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Berry Hummel was het Niek Wehkamp die de PJC keeper verschalkte. PJC  probeerde de gelijkmaker te maken en gaf SVBC  de ruimte om te counteren. SVBC wist echter niet de 3-1 te maken, waardoor de spanning in de wedstrijd bleef. Mede door de goedkeepende SVBC keeper Dennis Gustin wist SVBC de voorsprong toch vast te houden. Eindstand 3-1.