Voetbalvereniging Hoogeveen presenteert geheel vernieuwde website

HOOGEVEEN ? Een vereniging kan tegenwoordig niet meer zonder een goede website. Bij eersteklasser Hoogeveen besefte men dat al geruime tijd. Men beschikt dan ook al een groot aantal jaren over een zeer uitgebreide website. Sinds kort heeft de club de website www.vvhoogeveen.nl geheel vernieuwd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Dit mede dankzij een samenwerking met ICT-bedrijf Rovecom. Deze Hoogeveense onderneming heeft zich voor vijf seizoenen verbonden als websponsor.

De website van de club word gemiddeld zo’n 2000 keer per week bezocht. ,,We proberen altijd zo actueel mogelijk te zijn en dat verklaart waarschijnlijk het succes’’, vertelt Gerjo Stegeman. ,,Zo staat het wedstrijdverslag van het eerste elftal nog dezelfde avond op de site. Daarnaast zorgen alle jeugdteams wekelijks voor een wedstrijdverslag. Ik durf toch wel te zeggen dat dit vrij uniek is, aangezien er geen team ontbreekt. Het geeft aan dat het met de betrokkenheid van de jeugdleiders wel goed zit. Daarnaast zijn er ook steeds meer vrijwilligers die foto’s van de wedstrijden aanleveren.’’ Het maken van de website was een hele klus.

,,De oude website heb ik samen met Christian Zuidema gemaakt. We hebben toen ook zelf voor de vormgeving gezorgd. De site voldeed echter niet meer volledig aan de eisen van deze tijd. Daarom zijn we ook blij dat Rovecom als websponsor een geheel nieuwe site heeft gebouwd. Het vullen van de site moeten we echter nog steeds zelf doen. Ik ben hier anderhalve week dagelijks van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat mee bezig geweest. Alles moest opnieuw worden ingevoerd en er zijn natuurlijk wat onderdelen aangepast’’, vertelt Stegeman.

De historie maakt een belangrijk onderdeel uit van de website. ,,We hebben als vereniging natuurlijk het nodige meegemaakt. Denk alleen maar aan het landskampioenschap van 1978 en de bekerwinst in 2007. We willen graag dat al onze historische documenten en foto’s voor iedereen toegankelijk zijn. Zo zijn op de site honderden foto’s terug te vinden. Ook zijn van tientallen seizoenen de wedstrijdverslagen te bekijken. In vergelijking met de oude site zijn er weer vele foto’s toegevoegd. Oud-speler Eddy Bulder heeft ooit een CD samengesteld met foto’s tot de jaren tachtig. Een groot aantal van deze foto’s zijn nu toegevoegd aan de site.’’


Hoogeveen presenteerde haar nieuwe website.  v.l.n.r.: Roelien van der Haar (Rovecom), Robert Meinema (Rovecom), Henri Zwiers (voorzitter) en Gerjo Stegeman (PR-zaken).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda