WKE onderuit bij Rohda Raalte

RAALTE ? In de zondag hoofdklasse C liep het Emmer WKE zondagmiddag in Raalte tegen Rohda tegen een 2-1 nederlaag op WKE speelde een van zijn slechtste wedstrijden van de afgelopen jaren. Ondanks het slechte spel van WKE tegen een Rohda dat met veel inzet speelde, kwam WKE vlak voor rust met een prachtige goal van Robin Demeijer op voorsprong. Met een links fraai diagonaal schot in de verste hoek veraste hij de Rohda doelman.1-0. Na rust was er maar ??n ploeg die de intentie en de wil had om te winnen en dat was Rohda Raalte. Het duurde echter tot 12 minuten voor het einde voordat de gelijkmaker via een mooie kopbal tot stand kwam. Maar Rohda was daar nog niet tevreden mee en ging op jacht naar meer. Dat meer kreeg Rohda een paar minuten voor het einde door de 2-1 te scoren.