WKE ook tegen De Treffers overeind

EMMEN ? WKE moest zondagmiddag met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen tegen het op de derde plaats staande De Treffers uit Groesbeek. Op een regenachtig Grote Geert Sportpark was WKE in de beginfase de betere ploeg en kreeg enkele goede mogelijkheden via onder onderen Robert Fik die een indraaiende vrij trap vanaf de rand zestien ternauwernood door doelman Erik Makaay uit het doel werd geranseld. Aan de andere kant had WKE het geluk mee in een scrimmage voor het doel van Raymond Beukeveld die daarbij assistentie kreeg van Keven Mooibroek.

Vlak daarop was het wel raak voor De Treffers toen Orin de Waard de bal diagonaal langs Beukeveld in de verste hoek plaatste. 0-1. Na de hervatting probeerde WKE de bakens te verzetten. De Treffers was zichtbaar uit op bewaken van de 1-0 voorsprong en WKE was niet echt bij machte om nog iets te forceren.


Toch was het uiteindelijk in de 68e minuut dat wie anders dan Robert Fik WKE weer op het spoor bracht door een hoekschop van Almar Doek te bekronen met een ferme kopstoot en de bal langs Makaay tegen het net plaatste. 1-1.


De ruim 750 toeschouwers die het slechte weer trotseerden zagen daarna geen spectaculaire hoogstandjes meer waardoor de eindstand werd bepaald op 1-1.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda