Zware nederlaag voor Zwartemeer

SLEEN ? Zwartemeer liep zondagmiddag in en tegen Sleen tegen een ruim 7-3 nederlaag op. Sleen begon fel aan de wedstrijd en dat resulteerde na twintig minuten al in een 3-0 achterstand. Verdedigend was Zwartemeer niet sterk en daar profiteerde Sleen optimaal van, terwijl Zwartemeer de kansen die het kreeg in de eerste helft niet wist te benutten. In de tweede helft probeerde Zwartemeer alsnog de wedstrijd om te buigen. Voetballend waren ze beter en toen Bas de Jonge die in de eerste helft al een keer de paal raakte, de 3-1 scoorde was er weer enige hoop.
Sleen beantwoorde echter snel met een treffer. 4-1. Zwartemeer verkleinde de achterstand via Robin Hartman nog wel tot 4-2, maar het was Sleen die 5-2 scoorde. Weer verkleinde Zwartemeer de achterstand via Bas de Jonge.5-3. Toen Sleen vervolgens een vrije trap in de 16 meter kreeg wegens het oppakken van een terugspeelbal door Jan Wassink scoorden Sleen de 6-3. Het slotakkoord was voor invaller Christaan Mensen die de bal ongelukkig op zijn schoen kreeg en in eigen doel schoot. Eindstand 7-3.