Zwartemeerse Boys vernederd KSC

ZWARTEMEER ? Via een 3-0 ruststand behaalde Zwartemeerse Boys zondagmiddag een 5-2 overwinning op KSC. In de eerste fase van de wedstrijd ging de strijd aardig gelijk op. Het was Zwartemeerse Boys dat in de 20e minuut via Danny Huls op een 1-0 voorsprong kwam. In de 29e minuut was het weer raak voor de thuisploeg. Uit een genomen vrije trap scoorde Danny Rocks de 2-0. KSC bakte er maar weinig meer van en het was allemaal Zwartemeerse Boys wat de klok sloeg.
In de 37e minuut was het Ferdy Arling die uit een genomen corner de bal tegen de touwen werkte. 3-0. Dit werd ook de ruststand. Na rust had KSC twee A-junioren ingebracht en het spel werd iets beter, maar de boys bleven de lakens uitdelen. Keeper Ronald Hilbrands kende drie voortreffelijke reddingen achter elkaar uit in één dezelfde aanval. In de 57e minuut was hij echter kansloos en maakte Ferdy Arling er 4-0 van.

Uiteindelijk in een aanval van KSC was het de pas ingevallen Rik Weggen die tegen scoorde in de 66e minuut. 4-1. De Boys waren daar niet zo van onder de indruk. In de 70e minuut tikte Rocks de bal binnen uit een kluwen van spelers voor het KSC-doel. 5-1. Ook op dit moment moest voor KSC Ruben Schut met een blessure het veld verlaten en moest met 10 man de strijd uit spelen. In ondertal wist het zowaar ook nog via Jans Nijboer de eindstand op 5-2 te bepalen