Programma GeoparkHondsrug crosscircuit bekend

ROLDE - Er komt een 3e editie van het GeoparkHondsrug crosscircuit. Hierover hebben de organisatie en de sponsoren overeenstemming bereikt. Net als afgelopen crossseizoen bestaat het circuit uit 6 wedstrijden door de mooie natuur van het Geopark De Hondsrug. Vijf van de wedstrijden in de gemeente Aa en Hunze en de Boomkroonpadcross in de gemeente Borger-Odoorn.

Vorig jaar hebben maar liefst 773 lopers meegedaan. De goede sfeer, omgeving en deelnamekosten van slechts€3 per wedstrijd spreekt de deelnemers erg aan. Alle wedstrijden zijn geschikt voor beginnende en gevorderde hardlopers vanaf 12 jr. Op zaterdag 29 oktober vindt de aftrap plaats van het GeoparkHondsrug crosscircuit. Loopgroep SGO organiseertdande Boerbosloop in Rolde.

Naast de Boerbosloop worden 5 andere crosslopen georganiseerd. Ook nu maakt de Broekstrekerveldloopook onderdeel uit van hetGeoparkHondsrug crosscircuit. Een unieke situatie, omdat de veldlooponderdeel is van het Rabocup Noord Drenthe circuit. Er kunnen voor beide circuits punten worden verdiend.

De deelnemers die met alle 6 wedstrijden van het GeoparkHondsrug crosscircuit meelopen,maken kans op een mooie prijs die beschikbaar wordt gesteld door Hof van Saksen en tuinplantenkwekerij Vreugdenhil. Tevens wordt er een klassement opgemaakt over de 4 beste lopen in verschillende leeftijd categorieën voor mannen en vrouwen. De prijzen worden beschikbaargesteld voor Outdoor Grolloo, Geopark de Hondsrug en Run2Day Assen.

Agenda: 2016-2017
Zaterdag 29-10-2016 Rolde
Zaterdag 19-11-2016 Drouwen
Dinsdag 27-12-2016 Gasselte
Zondag 15-1-2017 Ekehaar
Zaterdag 11-2-2017 Gieten
Zaterdag 18-3-2017 Grolloo, tevens afsluiting seizoen en klassement

Informatie
Voor actuele informatie over de wedstrijden: raadpleeg de website van het Geopark de Hondsrug, http://www.geoparkdehondsrug.nl/nl/p/crosscircuit/of facebook. https://www.facebook.com/geoparkhondsrugcrosscircuit

Voor meer informatie over het GeoparkHondsrug crosscircuitkunt u contact opnemen met Z.Zeilemaker (06-52084826 ) of met A.Verheul (0592-501421).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda