Walk4Energy groot succes!

ORANJEDORP - Ruim 500 wandelaars hebben meegedaan aan een van de routes tijdens de Walk4Energy die vanochtend van start ging vanaf het Dorpshuis in Oranjedorp.


“Tijdens de voorbereidingen kreeg ik veel enthousiaste reacties, maar dit is echt overweldigend. Dat zoveel mensen vandaag mee zouden wandelen, daarover heb ik alleen maar durven dromen. Dromen zijn dus niet altijd bedrog, geweldig!”, aldus Betty Enninga, voorzitter -en initiator- van de werkgroep Walk4 Energy. Op het plein voor het Dorpshuis was het een en al gezelligheid. Clown Laura (Laura Events) heeft met haar schmink een glimlach op de gezichten van veel kinderen getoverd, net als het springkussen dat deed. Amusementskoor Heerlijk Leed, Country Line-Dance groep Shining Boots, Frank Rocks, rock- en coverband Old Rocks en de rockband 12 AM zorgden voor een gezellige sfeer. De wandelaars werden bij de finish muzikaal onthaald en nieuwsgierige bezoekers konden op het gezellige plein ook nog even met hun voetjes van de vloer.

Samen met heel veel familie, vrienden en andere vrijwilligers heeft de werkgroep Walk4Energy (Betty Enninga, Marian Schepers, Alie Kloostra en Jeanette Kiers} veel tijd en energie gestopt in de organisatie van deze wandeldag. Dat ze de voorbereidingen met enthousiasme hebben gedaan, bleek vandaag. De wandelaars hebben kennis kunnen maken met mooie routes in de omgeving van Oranjedorp en zijn misschien wel op plekjes geweest die ze, hoe dichtbij ook, helemaal niet kenden. Voor alle wandelaars heeft de werkgroep een mooie goodiebag kunnen regelen. Diverse sponsoren hebben het handige rugtasje gevuld met handige en leuke ingrediënten.

Het inschrijfgeld van alle wandelaars komt volledig ten goede van de Stichting Energy4Kids. Het bedrag dat in totaal is binnen gehaald, wordt later bekend gemaakt. Er is nog geen medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingziekte. 70% van hen wordt niet volwassen en 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag! Stichting Energy4kids financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de behandeling van energiestofwisselingziekten. Daarnaast investeert Energy4kids in veelbelovende onderzoeken die de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingziekte kunnen verbeteren. (Foto JKB Fotografie)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda