Lente(loop) kondigt zich weer aan bij E.A.C. De Sperwers!

EMMEN - Zaterdag 18 maart wordt alweer de laatste wedstrijd van de E.A.C. De sperwers loopcircuit gehouden. De Emmense atletiekvereniging organiseert dan de traditionele Lenteloop en luid zo de lente sportief in. De Lenteloop is een wegwedstrijd op en rond de atletiekbaan aan de Ullevi 1 op sport- en businesspark De Meerdijk te Emmen.


De Lenteloop is een wedstrijd met een relatief vlak parcours over verharde wegen met in de laatste kilometer een pittige heuvel van de wielerbaan waarna de atleet glorieus wordt binnengehaald tijdens de finish op de atletiekbaan. De Lenteloop is de derde en tevens de laatste wedstijd van E.A.C. De Sperwers loopcircuit. Na de wedstrijd zal dan ook het klassement worden opgemaakt en de winnaars worden gehuldigd.

Er zijn wedstrijden over 1 en 2 kilometer voor de jeugd- en VB-atleten en een 5 en 10 kilometer wedstrijd in diverse categorieën.

Het is mogelijk via www.inschrijven.nl in te schrijven voor de Lenteloop. Na-inschrijving is ook mogelijk vanaf 12:30 uur en tot twintig minuten voor de start van elk wedstrijdonderdeel in de kantine van E.A.C. De Sperwers. Inschrijfgeld is voor de 1 en 2 kilometer €2,00 en voor de 5 en 10 kilometer €6,00. Kleed- en douchefaciliteiten zijn aanwezig.

Programma Lenteloop:
13:00: 1 km (t/m 10 jaar en VB-atleten)
13:15: 2 km (t/m 15 jaar en VB-atleten)
14:30: 10 km (M, M40+, V, V40+)
14:35: 5 km (M, M40+, V, V40+)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda