Hardloopcursus bij E.A.C. De Sperwers.

EMMEN - Ook in Emmen dit jaar organiseert E.A.C. De Sperwers binnenkort weer de hardloopcursus Start to Run. Voor wie wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging hulp aan. Hardlopen is een steeds populairdere manier om fit te worden. Voor diegene die wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging E.A.C De Sperwers hulp aan. Er wordt gelopen op de atletiekbaan van De Sperwers aan de Meerdijk.


De cursus Start to Run is een initiatief van de Atletiekunie. Na de zeven-weekse cursus Start to Run kunnen de deelnemers zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten de deelnemers elke zaterdag op voor een energieke training op de atletiekbaan. Samen werken ze toe naar een afsluitende feestelijke ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. De conditie verbetert en dat voelen de deelnemers: ze worden steeds fitter.

De deelnemers krijgen voor elke training informatie over onder andere looptechniek, kleding en schoeisel, voeding en hardloopblessures meer informatie is te vinden op www.desperwers.nl (foto Cyril Emmaneel).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda