Egbert Zijlstra Nederlands kampioen ½ marathon masters 70+

NIJMEGEN -Afgelopen zondag werd marathonloper Egbert Zijlstra uit Barger Oosterveld tijdens de Stevensloop in Nijmegen Nederlands kampioen Halve Marathon Masters 70 plus. De Bargeroostervelder liep deze afstand (21.1 km) in een tijd van 1 uur, 27 minuten en 57 seconden. Daarmee eindigde Zijlstra ruim voor de nummers twee en drie die in de snellere categorie 60 plus en 65 plus kampioen werden.

De wedstrijd vond plaats op een mooi parcours dat voor een deel door het centrum van Nijmegen liep. ,,De omstandigheden om deze loop winnend af te sluiten waren prima met redelijk weer ook al hadden wij in de eerste helft van de wedstrijd wel veel tegenwind”, was de reactie na afloop van een tevreden kampioen. (Archief foto)