Inschrijving Cascaderun sluit morgen

Afbeelding

11 mei 2022

Online versie

Afbeelding

Wil jij op zondag 12 juni meedoen aan de Hoogeveense Cascaderun? Schrijf je dan nu in! De inschrijving sluit donderdagavond 12 mei om 23.59 uur. Deelnemen kan aan de Unicef Kinderloop, GigaG Cascaderun en de 5 en 10 Engelse mijl. Inschrijven kan door op de link hieronder te klikken.

Klik hier om je in te schrijven

Hardlooptips voor jou

Afbeelding

Ben jij al klaar voor de Hoogeveense Cascaderun? Op onze website staan twee blogs met heel veel hardlooptips. Zo kun jij je goed voorbereiden op jouw Meer weten? Klik dan hier om naar de website te staan.

Testloop op 22 mei

Afbeelding

Op zondag 22 mei is de één na laatste Intersport Jan Bols testloop van dit seizoen. Wil jij weten hoe je ervoor staat? Ken je het parcours nog niet? Of wil je gewoon samen met veel andere lopers een ochtendje hardlopen? Doe dan mee aan de testloop. De 10 Mijl start om 10.15 uur en de 5 mijl om 11.00 uur vanaf het gemeentehuis in Hoogeveen. De geschatte eindtijden staan op onze website.

Inschrijvingen Unicef Kinderloop 2020

Afbeelding

Als je stond ingeschreven voor de Unicef kinderloop in 2020 en je wilt 12 juni 2022 ook meedoen dan moet je je opnieuw inschrijven!

Als je je al aangemeld had voor de Unicefloop op zondag 10 april 2022 (de datum die eerst gepland stond voor dit jaar), dan blijf je gewoon ingeschreven voor de Unicefloop op zondag 12 juni a.s. Je hoeft je dan niet weer in te schrijven.

Zeker weten of je staat ingeschreven? Controleer het dan door hier te klikken.

Meer weten over de Unicef Kinderloop? Of wil je weten waarvoor dit jaar geld wordt ingezameld? Klik dan hier.

Hoogeveense Cascaderun zondag 12 juni 2022 - www.cascaderun.nl -

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda