Hoogeveense Cascaderun weer op de agenda

HOOGEVEEN - De blaadjes vallen van de boom, de kastanjes worden weer verzameld en het wordt weer kouder, dat misschien niet helemaal, maar het is weer zo ver! Het is bijna weer tijd om je in te schrijven voor de Hoogeveense Cascaderun. Klaar voor de start? De Hoogeveense Cascaderun mag weer in de agenda worden genoteerd. Dit jaar vindt de run plaats op zondag 16 april 2023! Deze 15e editie belooft een bijzondere te worden; het derde lustrum! De organisatie verklapt dat ze een boel in petto heeft voor ons dit jaar

Theaterspektakel en strippenkaart
Zo zal er dit jaar een vitaliteitsprogramma worden opgesteld – daarover later meer. Daarnaast komt er een theaterspektakel naar Hoogeveen, wat ongetwijfeld in een onvergetelijke avond zal resulteren. Ook zal dit jaar een oude bekende terugkeren; de strippenkaart bij de testlopen!

Inschrijving start 3 november
Voorafgaand aan al dit leuks zal er uiteraard wel wat moeten gebeuren. Komende donderdag 3 november zal de inschrijving voor de Hoogeveense Cascaderun starten om 19:00 uur. Ben jij er als eerste bij?

Testloop by Night
Of zien we jou eerst bij de testloop by night op 3 november? Deze zal starten om 19:00 uur bij de Intersport Jan Bols winkel in de Hoofdstraat. Kun je je zodra je thuis komt direct inschrijven voor de run.

De organisatie staat in ieder geval te popelen om het leukste evenement van het jaar weer te mogen organiseren. Ben jij er ook bij op 16 april?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda