FS Hondsrugcross startwedstrijd E.A.C. De Sperwers Loopcircuit

EMMEN - Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt in de Emmerdennen weer de traditionele FS Hondsrugcross georganiseerd door de Emmer atletiekvereniging E.A.C. De Sperwers. Over diverse afstanden en categorieen zal de strijd aan kunnen worden gegaan op een selectief parcours met daarin de hoogste natuurlijke heuvel van Drenthe de Haantjesduin als scherprechter, voor de deelnemers


De FS Hondsrugcross heeft zowat een even lange geschiedenis als die van EAC De Sperwers en altijd was de locatie de Emmerdennen in Emmen. Er worden diverse afstanden uitgezet. Zo zijn er wedstrijden over 1 kilometer voor jeugd tot en met 11 jaar en VB-atleten. Een 2 kilometer wedstrijd voor jeugd van 12 tot en met 16 jaar en een 4 en 8 kilometer voor mannen, vrouwen.

Inschrijven voor de wedstrijd kan tot donderdag 26 januari via www.inschrijven.nl en op de wedstrijddag tot 20 minuten voor de start van het wedstrijdonderdeel in de kantine van voetbalvereniging EHS, weergang 1 in Emmerschans.

Na-inschrijving voor de competitie kan alleen tijdens de FS Hondsrugcross

De FS Hondsrugcross is de eerste van drie wedstrijden van het E.A.C. De Sperwers loopcircuit. Op 17 februari zal de Rieplasrun gelopen worden en op 17 maart de Lenteloop. Kijk voor meer informatie over E.A.C De Sperwers loopcircuit op www.desperwers.nl.

Programma:
12.45 uur 1 km Meisjes en jongens t/m 11 jaar en VB-groep
13.00 uur 2 km Meisjes en jongens 12 t/m 16 jaar
13.30 uur 4 en 8 km 12 t/m 16 jaar (4 km), vrouwen en mannen 17 t/m 39 jaar en 40+ (4 en 8 km)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda