Electrabel sponsort Swaddekuier

BERGUM - Centrale Bergum van Electrabel is dit jaar voor het eerst hoofdsponsor van de Swaddekuier, een tweedaagse wandeltocht die op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus plaatsvindt. Deelnemers wandelen beide dagen 40 km. Voor degenen die een kortere afstand willen lopen, is op beide dagen echter ook een route van 20 en ??n van 10 km uitgezet. Ook kan men ervoor kiezen om slechts ??n van beide dagen mee te lopen.

De wandelroutes zijn uitgezet in het gebied van het Nationaal Landschapspark ‘de Noordelijke Wouden’ in Friesland. In het door elzensingels en dijkswallen omzoomde coulisselandschap zijn veel landschappelijke elementen te vinden die hun oorsprong vinden in de ijstijd.

Het beleven van natuur en cultuur staat voorop bij de Swaddekuier. De organisatie wil die natuur- en cultuurbeleving afwisselen met muziek en oude gebruiken op de routes. De natuur en cultuur in het Nationaal Landschapspark de Noordelijke Wouden, zal de Swaddekuier 2009 tot een rijke wandelervaring maken.
Over Electrabel

Electrabel is producent en leverancier van energie en energiegerelateerde diensten. Met een flexibel en modern productiepark zorgt Electrabel voor een kwart van de Nederlandse elektriciteitsproductie. Electrabel heeft ruim 1.200 medewerkers in Nederland. Met een totaal van 17.000 MW en 5,7 miljoen klanten is Electrabel de grootste energiespeler op de Beneluxmarkt. Electrabel staat midden in de samenleving. Verantwoordelijkheid voor maatschappij en milieu is één van de pijlers van de ondernemingsstrategie.

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, één van de meest toonaangevende energieleveranciers in de wereld. Dat concern is aanwezig in de hele energieketen, in elektriciteit en aardgas. Binnen zijn vakgebieden (energie, energieservices en milieu) positioneert GDF SUEZ zich volgens een duurzaam ontwikkelingsmodel met de uitdaging om: te voorzien in de vraag naar energie, betrouwbaar te zijn in de levering, de energiebronnen optimaal te gebruiken en de klimaatveranderingen tegen te gaan. Sinds 2008 is Electrabel nauw betrokken bij de wandelsport. Electrabel ondersteunt verschillende wandelevenementen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda