100 Ronden Race op Kartcircuit Pottendijk

EMMER COMPASCUUM - Strategie, snelheid, spanning en fun! Trek met je team een eigen gekozen, snel, race outfit aan en doe mee! Spannende rijderwissels, tankstop, pitborden, tijdwaarneming en je eigen teamstrategie. Alle ingrediënten voor teambuilding, bedrijfsuitje, of gewoon een leuk dagje uit. Heeft jullie team als eerst de 100 ronden gereden? Dan zijn jullie de winnaars van de race! Per team krijg je van ons een basis kart ter beschikking. Deze is uitgevoerd met een 200cc Honda Motor met 6,5 pk en heeft een topsnelheid van 70 km/h. Met jou team race je hiermee de 100 ronden race! Max 3 personen per team.


Per team krijg je van ons een basis kart ter beschikking. Deze is uitgevoerd met een 200cc Honda Motor met 6,5 pk en heeft een topsnelheid van 70 km/h. Met jou team race je hiermee de 100 ronden race!

18:00 uur staat de broodjestafel klaar, broodje ham, broodje kaas en een kopje soep. Aanmelden aan de bar en het maken van een teamfoto.
18:30 uur is de rijders briefing en kan je de vragen die je nog hebt stellen.
19:00 uur staan we aan de start en zal de race ingevlagd worden.
Om +/- 20.45 uur zal de 100 Ronden bereikt zijn en wordt er voor iedereen afgevlag, een warme snack om even bij te komen en sluiten we af met de prijsuitreiking.

Wil je meer weten over de 100 Ronden Race? Kijk dan eens op onze website bij "100 Ronden Race"

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda