Groot kunst- en cultuurproject op Esdal College

EMMEN – Op donderdag 11 juli staat de Esdal Campus Emmen in het teken van een groot kunst- en cultuurproject in samenwerking met Facet. “Onder begeleiding van enthousiaste docenten hebben de eerste- en tweedejaars vmbo-leerlingen op de campus kennisgemaakt met een breed scala aan kunstdisciplines. Met trots presenteren we op 11 juli het resultaat van hun inspanningen aan ouder(s)/verzorger(s) en andere belangstellenden.” aldus Esther Moorman, teamleider onderbouw.


De leerlingen presenteren projecten van diverse disciplines zoals film, streetart, techiek, schmink, podcast, animatie, rap, slagwerk, crazy animals, band, streetdance en moderne dans.

De Esdal Campus Emmen zal op 11 juli bruisen van de activiteiten. In een levendige sfeer kunnen bezoekers genieten van straattheater, indrukwekkende dansgroepen, opzwepende drum- en zanggroepen en zelfs geschminkte personages die door het publiek lopen. Er worden exposities gehouden en in het Esdal Theater en diverse lokalen worden optredens en digitale presentaties gegeven, waaronder workshops animatie en podcast.

Iedereen is welkom om het eindresultaat van de workshops te komen bewonderen, onder het genot van een drankje met een hapje. Belangstellenden zijn op donderdag 11 juli van harte welkom tussen 13.00 en 14.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda