Badminton

Spannend raceweekend in Assen voor Nelson Rolfes

KLAZIENAVEEN - Komend weekend wordt wederom een ONK-wedstrijd verreden tijdens de GAMMA Racing Day op het TT-circuit in Assen. Net als ieder jaar worden ook dit jaar enorme bezoekersaantallen verwacht op het sinds jaar en dag gratis toegankelijk evenement. In het weekend verrijden een aantal ONK-klassen hun wedstrijd, waaronder de koningsklasse van de Nederlandse motorsport, de Dutch Superbikes.
Reageer!

Feestelijke afsluiting van badmintonseizoen

KLAZIENAVEEN - Badmintonclub Forehand heeft leuke activiteiten op de agenda staan om het seizoen feestelijk af te sluiten. Aankomende dinsdag 18 juni vindt de jaarlijkse familieavond plaats. Op deze avond mag ieder lid zijn/haar familie en vrienden meenemen om een avond mee te spelen. Om het seizoen een nog leuker einde te geven gaan alle jeugdleden zwemmen en de seniorenleden een gezellige avond uit. Wil je 18 juni ook meedoen met de familieavond? Geef je dan snel op via de site www.bcforehand.nl
Reageer!

Badminton selectie voor EK teams

EMMEN _ De badmintonner Jordy Hilbink afkomstig uit Emmen is geselecteerd door de badmintoncoaches en technisch directeur Eline Coene. Het EK voor landenteams 2012 wordt gespeeld van 14 februari tot en met 19 februari in Amsterdam. Naast twee Europese titels staat er nog meer op het spel in de Sporthallen Zuid. De nummers een, twee en drie kwalificeren zich voor de WK
Reageer!

Geslaagde recreanten badmintoncompetitie

EMMEN - Op zaterdag 6 februari werd in sporthal Bargeres in Emmen weer de jaarlijkse slotdag van de Drameco recreantencompetitie badminton gespeeld. Dit is altijd weer een gezellige en sportieve dag waar na een maandenlange competitie uiteindelijk bepaald wordt welk mix en herenteam zich dit jaar weer kampioen mogen noemen. Twee teams van de Racketeers speelde tegen elkaar in de mixfinale en het 2e herenteam van de Racketeers speelde tegen Rolde in de herenfinale.
Reageer!

Tand om tand bij jeugd regiokampioenschap badminton?

Oog om oog, tand om tand? Het ging er afgelopen weekend wel stevig aan toe op de Regionale Jeugd Kampioenschappen maar de gesneuvelde voortand van Max Dol van BC Go! uit Groningen was toch echt een ongelukje tussen twee samenspelende sporters. Hoe fanatiek deze jeugdige badmintonners zijn bleek wel uit het feit dat Max al 45 minuten later, na een bliksembezoek aan de dienstdoende tandarts, weer op de baan stond voor zijn jongensenkel wedstrijd.
Reageer!

Clubkampioenschappen enkel Tc Rackem.

KLAZIENAVEEN - In de maand oktober zijn bij Tennisclub Tc Rackem de clubkampioenschappen enkel gespeeld. Er werd gespeeld in 3 poules. Heren A en B poule en een poule voor de dames. Bij de dames ging dit jaar de titel naar Wilma ter Haar. Zij won in de 2 sets van Anja Heijnen. In de heren B poule was het tot aan de finale een spannende strijd.
Reageer!

Uitslagen Badminton

Noordelijke 1e Divisie 1 DTK 70 3 3 -19 2 FTTC 1 3 -18 3 Ready 1 3- 16 4 Argus 3 3- 14 5 GTTC 3 3 -13 6 FTTC 2 2 -11 7 Reflex (S) 1 2 -10 8 Argus 4 3 - 9
Reageer!

Garageverkoop in Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Op zaterdag 22 augustus van 11.00 tot 16.00 uur worden in het dorp Nieuw Schoonebeek in heel veel straten en op diverse boerenerven de garages opengegooid. Deze garages en erven worden deze zaterdag gebruikt om overtollig huisraad, antiek, inventaris, plattelandsartikelen, kleding, rommelmarktspullen, binnen en buitenspeelgoed, gereedschap, fruit en groente enz. , van eigenaar te doen wisselen.
Reageer!

Oey wint Veendam

VEENDAM - 693 badminton wedstrijden spelen in 2 dagen tijd is geen gemakkelijke opgave. Voor de 357 deelnemers en toernooi-organisatie van SV Meteoor was het een weekend van hard werken, veel lol en sportiviteit, mooi badminton en dus op zondagmiddag terug kijken op een zeer geslaagd toernooi. Al op zaterdagavond werd duidelijk dat er uit het unieke grote deelnemersveld mooie finales aan het ontstaan waren en die verwachting werd op zondag dan ook ruimschoots waarheid.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda