Inschrijving Streetball Groningen

GRONINGEN - Het grootste pleintjesbasketbal toernooi van Nederland is op zondag 3 juni 2012 op de Grote Markt in Groningen. Inmiddels hebben zich meer dan tachtig teams ingeschreven afkomstig uit onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht en vele teams uit Groningen. De inschrijving sluit maandag 28 mei om 22.00 uur. Teaminschrijvingen, vanaf 8 jaar en ouder, kan via www.streetballgroningen.nl.

Het hoofdevenement bestaat uit het 3 tegen 3 toernooi, maar daarnaast worden ook meerdere side events georganiseerd. Op het programma staat de Skillsshop 3 Point Shoot Out (binnen 1 minuut zo veel mogelijk 3 punters), de Skillsshop Dunk Contest (zo spectaculair mogelijk dunken) en de Graffiti Jam (een veertig meter lange graffiti muur waar vijf graffiti kunstenaars aan de slag gaan).

Henk Pieterse, oud-basketballer, is ook dit jaar van de partij om, voor de allerkleinsten, de befaamde Nijestee Henk Pieterse clinics te geven. In samenwerking met IJzerspecialist Mastermate Groningen is een obstakel ontworpen waarmee deelnemers en publiek hun vaardigheden kunnen testen op het GasTerra Xperience parcours. Opgave voor de side events kan tijdens het evenement. Bij het evenement, wat om 11.00 uur begint, geeft Navid Saleki, een van Nederlands beste BMX freestyle bikers, een spectaculaire demonstratie en zijn er dansoptredens. 

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda