Vele toppers beachvolleyballen in Emmen

EMMEN - Inmiddels hebben 29 teams zich ingeschreven voor het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012 op het Marktplein in Emmen. In totaal mogen hiervan 16 teams deelnemen aan het toernooi. Op zaterdag 12 en zondag 13 mei volleyballen de mannelijke toppers in het openingstoernooi om een ?nummer 1-positie? in de Eredivisie Beachvolleybal. Onder andere de winnaars van vorig jaar, Alexander Brouwers en Robert Meeuwsen, en andere internationale spelers zoals Tim Oude Elferink en Richard Rademaker doen een gooi naar de eerste plaats. De wildcard voor het toernooi in Emmen is evenals vorig jaar toegekend aan lokale topvolleyballer Johan Oosting. Hij speelt het toernooi met Tom Buijs.

Beachvolleybal voor scholieren
Op maandag 14 mei organiseert de gemeente Emmen een beach-sportevenement voor scholieren. Groepen 7 en 8 van de Montessorischool, De Regenboog, CBS Het Palet en de Groen van Prinstererschool in Emmen nemen deel aan beachvolleybalclinics die worden gegeven door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) in samenwerking met de sport combinatie-functionarissen. Deze clinics vinden plaats op het zand waarop de toppers van Nederland dat weekend ervoor nog volleyballen. Wie weet ontdekken we zo nog een nieuw beachvolleybaltalent in de gemeente…

Meer dan beachvolleybal
Op 12 & 13 mei is er niet alleen topbeachvolleybal in Emmen, ook worden er verschillende side events voor jong en oud georganiseerd, zoals een springkussen, zandbak, activiteiten met te gekke beach-prijzen, fast-smashing kooi, muziek, terrassen en nog veel meer. Zaterdagavond vindt het bedrijventoernooi plaats. Inmiddels is dit toernooi vol. Bedrijven die zich nu nog aanmelden komen op de reservelijst. Om 20.00 uur begint de Beachparty op het Marktplein. De toegang is het gehele weekend gratis.

Mede mogelijk gemaakt door…
Het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen, Freetime, volleybalvereniging Emmen ’95, de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo), Grandcafé Markant, Autobedrijf Misker en vele andere bedrijven in en om de gemeente Emmen.   

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda