Gert Jan Stolte wint 3 medailles bij tafeltennis op de Special Olympics

GRONINGEN - Afgelopen zaterdag vonden in Groningen in de HG hal van het Sportcentrum van de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool (RUG/HG) de Regionale Special Olympics plaats.


Gert Jan Stolte, de vrijwillige mascotte en scheidsrechter bij veel van onze seniorenteams, was zeer succesvol met 2 zilveren (dubbel en enkel) in de hoogste groep en daarna nog zelfs goud in de finale B-poule.

De Special Olympics Regionale Spelen, voor mensen met een verstandelijke beperking, worden onder meer op regionaal niveau worden georganiseerd.

Dat duurt 1 dag. Het belangrijkste criterium voor deelname is dat de sporters zich serieus voorbereiden op het toernooi.

Net als Gert Jan , die om mee te kunnen doen tenminste 6 maanden minimaal één keer per week moet trainen onder deskundige begeleiding. En die trainingsarbeid heeft dus succes! Een succes waar ook de trainers van de TTC Emmen mede verantwoordelijk voor zijn. "Success drives success" zeggen de Engelsen. Dat geldt zeker voor de enthousiaste, betrokken tafeltennisser Gert Jan Stolte.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda