D-Jeugd moet meerdere erkennen in FC Twente D1

FMMEN - FC Emmen D1 heeft dinsdagavond de competitiewedstrijd tegen FC Twente D1 verloren. In de JENS Vesting werd het 0-4 na een 0-1 ruststand. De Emmenaren speelden zeker geen slechte wedstrijd maar er was wel een duidelijke verschil in technische vaardigheden. FC Emmen D1 kreeg ook best goede mogelijkheden waaronder enkele zogenaamde honderd procent kansen.

De rust leek met een dubbelblanke stand in te gaan, maar FC Twente scoorde twee minuten voor het ingaan van de pauze wel: 0-1. Na rust probeerde FC Emmen D1 de lijn van voor de pauze door te trekken doch moest na twaalf minuten de 0-2 toestaan. De Emmenaren gingen meer de aanval op zoeken met extra spitsen, tot succes leidde het helaas niet. De bezoekers uit Enschede verdubbelden zelfs nog met een paar geslaagde counters de voorsprong tot 0-4.