Ferd van Rijswijk superfan FC Emmen op afstand

HILVARENBEEK -

De wedstrijd is nog maar net afgelopen of hij draait het nummer van Sport Pers Bureau Emmen en huilt of lacht met de prestaties van FC Emmen mee.

Twee jaar geleden is de 53–jarige Ferd die een beperking (downsyndroom) heeft met Heintje en Bennie Wolbers mee geweest naar de wedstrijd Willem II - FC Emmen in Tilburg en kreeg daar uit handen van doelman Peter van der Vlag een shirt en keeperhandschoenen aangeboden.


De laatste weken kwam hij steeds met de vraag om shirt met de nieuwe hoofdsponsor en hij wilde ook lid worden van de FC Emmen. Joost Quispel van Q&S bood direct een origineel shirt aan die door de spelers werd voorzien van een handtekening. Commercieel directeur Henk Eising, deed daarnamens FC Emmen nog een bal met handtekening, een poster, een kalender en FC Emmen zitkussen bij.

Afgelopen vrijdag speelde FC Emmen in Maastricht tegen MVV en dat was voor Heintje en Bennie Wolbers een mooie gelegenheid om via een ommetje langs Hilvarenbeek te rijden en Ferd van Rijswijk te verrassen met de eerder genoemde collector items van FC Emmen.

Met tranen in de ogen bedankte hij FC Emmen, Q&S en de selectie en voorspelling dat FC Emmen van MVV zou gaan winnen werd achteraf niet bewaarheid. Zijn volgende wens heeft Bennie Wolbers direct meegekregen en dat is een keer een weekend naar Emmen te kunnen komen en in de Jens Vesting FC Emmen aan het werk te zien.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda