Informatie Play-off wedstrijden FC Emmen seizoen 2015-2016 maandag 2 mei MVV Maastricht, Almere City FC, FC Volendam?

EMMEN - Voor de aanstaande play-off wedstrijd van maandag 2 mei wil de supportsersvereniging Rood Wit bij voldoende belangstelling ( dat is minimaal 25 betalende personen een bus laten rijden.

Het is nog niet duidelijk tegen wie FC Emmen moet spelen en daarom worden deze vertrektijden aangekondigd. De prijs is € 20,00 per persoon voor leden van de supportersvereniging en niet leden betalen € 30,00. Dit is inclusief het toegangsbewijs. De mogelijke tegenstanders zullen zijn: MVV Maastricht, FC Volendam en Almere City FC.

De vertrektijden zijn als volgt
Wanneer MVV Maastricht
Vertrektijd 15.30 uur

Wanneer FC Volendam:
Vertrektijd 16.30 uur

Wanneer Almere City FC:
Vertrektijd 17.00 uur

De opgave kan telefonisch tot zaterdag 30 april 18.00 uur op het telefoonnummer 06 18535469. Wanneer er geen gehoor wordt gegeven dan graag een SMS sturen of inspreken met de gevraagde informatie. Of na de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op vrijdag 29 april bij Jakob Kamminga in de kantine.

U moet wel aangeven of met ten aller tijden of u alleen bij een specifieke wedstrijd(en) mee wil bijvoorbeeld als het Almere City FC of FC Volendam wordt dan wel maar MVV Maastricht en niet of andere combinaties.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda