FC Emmen geeft zich nog niet gewonnen

EMMEN - FC Emmen trainer Gert Heerkes schat de kansen vooraf aan de kraker FC Emmen-Almere City FC op 40-60 in het voordeel van de bezoekers in. ,,Natuurlijk heeft Almere City een veel betere uitgangspositie maar bij voorbaat kansloos achten we niet.


Het eerste half uur van de wedstrijd is vooral erg belangrijk, in die periode zullen we moeten scoren willen we nog een kans maken. Het is natuurlijk een specifieke wedstrijd, er zit veel druk op van het moeten scoren. Ik neem echter ook aan dat Almere City het zeker niet licht gaat op vatten na die 4-1 in eigen huis.

Toch hebben we daar kansen op een beter resultaat gehad. Bij 2-1 kreeg bijvoorbeeld Boy Deul een kans op de 2-2 maar had toen beter kunnen afgeven. Kwalijk was ook dat we na de 3-1 ook nog een vierde goal tegen kregen en er had zelfs nog een vijfde ingezeten.''''

Over een mogelijke opstelling wordt bij FC Emmen het stilzwijgen bewaard. Heerkes: ,,We willen de tegenstander ook niet wijzer maken. Wellicht dat we iets nieuws gaan bedenken in een poging om verwarring te zaaien.

Almere City heeft zich wel een erg goed elftal getoond, zwakke plekken heb ik niet kunnen ontdekken.'' Zeker is dat bij FC Emmen de centrale verdedigers Tim Siekman en Marcel Seip weer van de partij kunnen zijn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda